"Dámské lyžařské kalhoty od 2117 of Sweden, které jsou perfektní do zimních mrazů a to ať už lyžujete nebo se jen rádi procházíte venku. Kalhoty jsou v pase nastavitelný tak, jak potřebujete, mají spoustu kapes, díky čemuž si můžete vzít spoustu věcí sebou na cesty. Vyrobeny jsou z částečně recyklovaných materiálů s voděodolným povrchem a DWR ošetřením, takže odolají i vodě nebo sněhu. V nohavicích kalhot se nacházejí protisněhové zábrany, což je velmi praktické, protože se vám nedostane sníh až... Celý popis

Koupit za 3 699 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

"Dámské lyžařské kalhoty od 2117 of Sweden, které jsou perfektní do zimních mrazů a to ať už lyžujete nebo se jen rádi procházíte venku.

Kalhoty jsou v pase nastavitelný tak, jak potřebujete, mají spoustu kapes, díky čemuž si můžete vzít spoustu věcí sebou na cesty. Vyrobeny jsou z částečně recyklovaných materiálů s voděodolným povrchem a DWR ošetřením, takže odolají i vodě nebo sněhu. V nohavicích kalhot se nacházejí protisněhové zábrany, což je velmi praktické, protože se vám nedostane sníh až pod kalhoty.

Vodní sloupec je 10 000 mm, prodyšnost 10 000 g/H2O/m2/24 hodin. Důležité švy jsou podlepené, aby se ještě více zabránilo vodě dostat se dovnitř.

Materiál je 100% polyester, který je z 30% recyklovaný. Izolace je také polyester.
Zobrazit více

Parametry

Značka 2117 of Sweden
Barva černá